torstai 10. elokuuta 2017

Maku oluen laadun mittarina


Tässä, jos missään, on ensiluokkainen ja imponeeraava demonstraatio oluesta, jommoisesta näinä päivinä on täällä ulkohuneellakin ollut puhetta, muusta metelistä puhumattakaan.

Heti avattaessa kiihoittava jenkkihumlain fragranssi, maku lunastaa oivallisesti odotukset. Humalalajikkeita ei ole tölkin pinnalle kirjoitettu. Tätä keitetään, ja tölkitetään, Iisalmessa 40.000 litraa kerralla. Resepti on Timo Konttisen käsialaa, eikä hän tunnetusti aromi- ja erityisesti kuivahumalain määrässä pihtaile.

Röyhtäyksetkin ovat runsaan amerikkalaishumalain parfyymiset; on siis saatu pakattua kallisarvoisten aromihumalain fragranssit vahingoittumattomina tölkkiin!!! Tuote on suodattamaton, ja tietenkin pastöroimaton ilmeisesti ilman senkummempia mikrobiologisia ongelmia, se tulee megapanimon liukuhihnalta ja saan sitä omasta kivijalkakaupastani eikä se ole hinnan kirossa.

Jos olisin kärpänen, lentäisin oitis iisalmelaispanimon kattoon tarkkailemaan prosessia, sen alusta loppuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti