torstai 20. heinäkuuta 2017

Paname Brewing Company, Pariisi




Viimeksi kävin täällä tammikuussa suihkuseurapiiriblogisti Arden keralla. Tuolloiset craft-huuruiset muistikuvat olivat jo hälvenneet. Tällä kertaa maistoin IPAn (Barge du Canal), 6% ABV, Tupla IPAn (Doublement Barge), 8% ABV sekä Saisonin (Casque D'Or), 5,3% ABV. Panimossa ja ravintolassaan ymmärrettävästi näillä keleillä, ja helteillä, kova meno päällä. Pikaisella visiitillä ehdin vaihtaa tervehykset tutun panimomaestron kanssa, tapasin tiskin ääressä myös pari californialaisseuruetta; yksissä tuumin sadateltiin, eurooppalaisesta näkökulmasta, tuoreimpien jenkkihumalain jäämistä kotiseutuinsa craft-kaljankeittäjien kattiloihin ynnä käymistankistoihin...

IPA ja tuplaIPA olivat taatusti tuoretta tavaraa, siksi vahva oli diasetylin käry, jommoista en ole haistanut sitten syyssäässä tehtyjen laivatykistöammuntojen.

Tässä blogissa olen jo aiemmin todennut kuivahumaloinnin olevan vaikean ja herkän lajin, erityisesti mitä tulee jenkkilajikkeisiin...!

Saison oli raikasta ja tuoretta, hiivankin tunnistin; oma suosikkini, Belle Saison.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti