torstai 9. marraskuuta 2017

Mikä Saimaata vaivaa? Osa 3

Mitä tulee toimitusjohtaja Jussi Laukkasen tosiasialliseen vaikutusaikaan yrityksessä, ennen ja jälkeen nimityksensä toimitusjohtajaksi, Mikkelin tuotantolaitoksen laatu on ollut perin kehnoa, vuodesta toiseen; surkuhupaisin eräässä hiljattaisessa nettiarviossa lukemani eufemismi kelvottomille, "tiskirättimäisille" mikkeliläistekeleille on "hukattu potentiaali"[!!!] tjsp. Saimaan Juomatehdas on toimitusjohtajansa näköinen. Ilahduttavasti konsernin toinen panimo Malmgårdissa on kuin toiselta planeetalta...

Muistan hyvin toimitusjohtaja Laukkasen vuosikausia kestäneen yhteistyömme ajalta. Arvelen, että yksinkertaisehko, jääräpäinen ja päällepäsmäävä henkilönsä on pääasiallinen syy Mikkelin tuotantolaitoksen pitkittyneisiin laatuongelmiin; en tarkoita mikrobiologista laatua. Minkälainen lienee johtamansa yrityksen työilmapiiri, henkilöstön työmotivaatio ja -moraali.

Kun ottaa huomioon Saimaan Juomatehtaan käytettävissä olleet, ilmeisesti vähintäänkin kohtuulliset taloudelliset resurssit, on toimitusjohtaja Laukkasen aikaansaanto ollut linjassa Mikkelin tuotantolaitoksen tuotteiden kehnon laadun kanssa, vuodesta toiseen. Jos myynti on ollut hyvä, lieneekö kyseessä, ja missä määrin, tässä blogissakin käsitelty harhaanjohtava markkinointi.

Kaiken kaikkiaan, ihmettelen omistajain kärsivällisyyttä; monessa paikassa olisi varmaankin tullut kalossia toimitusjohtajan takalistoon aikaa sitten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti